TUOTTEEN VAIHTO JA PALAUTUS

Kaikissa tuotteissamme on normaali 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Halutessanne vaihtaa tai palauttaa tuote, lähettäkää meille tiedoksianto sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@bellarosa.fi, ja sen jälkeen lähettäkää vaihdettavat tuotteet alla olevaan osoitteeseen. Huomatkaa, että emme tarjoa maksutonta vaihtoa- tai palautusta. Täten asiakkaan on kustannettava postikulut itse.

Jos tuote on viallinen tai olet saanut väärän tuotteen, niin silloin luonnollisesti joko palautamme rahat tai lähetämme uuden tuotteen ilman ylimääräisiä kuluja.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja jälleenmyynti kelpoinen. Mikäli näin ei ole, veloitamme tuotteen hinnan kaikkine kuluineen. Tarkistamme kaikki palautukset.

NOUTAMATTA JÄÄNEET LÄHETYKSET

Asiakkaan noutamaton lähetys palautuu lähettäjälle takaisin lisäkustannuksin. 

Noutamattomista paketeista tilauksen summaa ei hyvitetä takaisin asiakkaalle täysimääräisesti vaan summasta pidätetään yritykselle aiheutuneet toimituskulut 9,90€

Jos olet estynyt noutamaan lähetyksesi, niin olethan meihin yhteydessä viimeistään 4 päivän sisällä paketin saapumisesta noutopisteeseen. Tällöin pystymme vielä vaikuttamaan siihen, että lähetyksesi ei ehdi lähteä meille takaisin noutamattomana. Posti säilyttää paketteja noutopisteessä vain 7 arkipäivää.

KULJETUKSESSA RIKKOUTUNEET TAI KADONNEET LÄHETYKSET

Toisinaan voi käydä niin, että lähetys katoaa matkalla, tai huolellisesta pakkaamisesta huolimatta, kuljetuksen yhteydessä lähetys vaurioituu. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, ota tuotteesta kuva ja tee noutopisteessä heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota myös heti yhteyttä asiakaspalveluumme, niin toimitamme sinulle korvaavan tuotteen.
Jos tilauksesi ei ole saapunut koskaan perille, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme kohtuullisessa ajassa, kuitenkin viimeistään 45 päivän sisällä lähetyksestä.

Palautusosoite:

J&M Enterprise Oy/ Bellarosa
Maauuninkuja 4D 35
01450 Vantaa
FINLAND