Puukorut

Puukoru on samalla sekä maanläheinen että tyylikäs. Yrityksemme puukorut valmistetaan pajallamme aina vanerin leikkaamisesta maalaamiseen ja viimeistelyyn saakka. Korumme ovat saatavana puun omassa kauniissa loistossaan, mutta myös monissa kauniissa eri värivaihtoehdoissa. Hemmottele siis itseäsi kauniilla puukoruilla tai yllätä ystävä ainutlaatuisella lahjalla.

Puiset korvakorut ja muut puutuotteet

Valikoimastamme löytyy hyvin erilaisia riippuvia puukorvakoru malleja.  Puisen korvakorun etuna metalliseen on, että materiaali on erittäin kevyttä, tyylikkyydestä tietenkään tinkimättä. Puinen korvakoru ei siis venytä korvalehteä niin kuin painavammat metalliset korvakorut tai tunnu käyttäjästä epämiellyttävältä. Riippuvia puisia korvakoruja on saatavilla monessa eri koossa ja värissä; vaihtoehtoja löytyy jokaiseen tyyliin ja tilaisuuteen. Tutustu koko korvakoru valikoimaamme.

Puisien korvakorujen lisäksi verkko kaupastamme löytyy puisia pannunalusia ja puisia lasinalusia.

Teema puukorut

Löydät valikoimastamme moneen eri teemaan ja tilaisuuteen sopivia puukoruja. Suosituimpia tuotteitamme ovat käsityönä tuotetut teema korvakorut. Erityisesti eläinaiheiset korvakorut ovat olleet suosittuja ja laajennammekin niiden osalta valikoimaamme.

Suomessa valmistettuja puukoruja

Valmistamme kaikki puiset korvakorut itse ja kasaamme korut käsityönä Vantaalla. Kaikki puukorujen metalliosat ovat laadukasta ruostumatonta terästä. Käytämme puukorujen materiaalina vain vastuullisesti tuotettua suomalaista puuta, koska haluamme varmistaa, että puu on eettisesti tuotettua ja hankittua. Tuotteemme on siis aitoa suomalaista käsityötä, jota arvostetaan laajalti. Ostamalla meiltä saat suomalaiset design korut kätevästi suoraan kotiovellesi nopealla toimituksella. Tilaa siis huoletta meiltä itsellesi kauniit ja kestävät korut.

Korujen koukut

Puukorujemme metalliosat (koukut) ovat nikkeliallergiavapaata, ihoystävällistä sekä ruostumatonta kirurginterästä. Nikkelin liukenevuus on REACH-rajojen mukainen. Korujemme osat ovat kokonaan terästä, eivätkä ne sisällä kadmiumia, lyijyä tai pinnoitteita. Teräsosat eivät tummu käytössä ja ovat kestäviä eivätkä muuta väriään vaan säilyttävät kirkkautensa. Hankimme korunosat suomalaiselta jälleenmyyjältä, näin tuemme suomalaista yrittämistä.

Puukorujen pakkaaminen

Korut toimitetaan paperipussissa. Haluatko korut korukotelossa? Korukotelon lisääminen onnistuu ostoskorissa linkkiä painamalla ja korukotelon + merkistä saat lisättyä korukoteloiden määrää. Korukotelon hinta 1,30€ / kpl.

Puukorujen käsittely

Puukorut käsitellään valmistuksen jälkeen puunsuojalla joka näkyy korussa kiiltävänä pintana. Kiilto vaihtelee korun eri väreissä, puu on elävä materiaali. Puunsuoja parantaa korun kosteus kestävyyttä, korua ei kuitenkaan suositella kasteltavaksi ja esim, suihkuun ja uimaan mentäessä koru on hyvä ottaa pois korvasta.